Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-08-2007, 18:49   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alves gitmek istiyor Real ve Chelsea pusuda

Transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Daniel Alves, Real Madrid'de hiçbir futbolcunun forma giymeyi reddedemeyeceğini açıkladı. Sevilla ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen kariyeri için Sevilla'dan ayrılmak istediğini söyleyen Brezilyalı yıldız, dün gece oynanan İspanya Süper Kupası maçından sonra yaptığı açıklamada, her oyuncunun Real Madrid gibi büyük bir camiada forma giymek isteyeceğini ve Real'in muhteşem taraftarı önünde ter dökmek istemesinin normal karşılanması gerektiğini belirtti.

Kendisinin de Real Madrid forması giymek istediğini ancak şartların nasıl gelişeceğine kendisinin karar veremeyeceğini açıklayan Daniel Alves, böylelikle Chelsea'dan sonra Real Madrid'e de yeşil ışık yaktı.
JOSE MARİA DEL NİDO FİYAT ARTTIRIYOR
Sevilla daha önce Daniel Alves için Chelsea'yle pazarlığa girmiş ancak İngiliz kulübünün 35 milyon Avro'dan yukarı çıkmaması üzerine bu transfer çıkmaza girmişti. UEFA Kupası'nı üst üste iki sezondur müzesine götürerek önemli bir başarıya imza atan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım olmak isteyen İspanyol ekibi Sevilla daha önce, başarılı sağ kanat oyuncuları Daniel Alves için yapılan iki resmi transfer teklifini geri çevirdiklerini duyurmuştu. Kulüp Başkanı Jose Maria del Nido tarafından kulübün resmi İnternet sitesi aracılığıyla yapılan duyuruda, kulüp ismi verilmezken, tekliflerden birinin 31.5 milyon, diğerinin ise 35 milyon euro olduğu belirtilerek, daha iyi bir transfer teklifi yapılması halinde ise Alves'i satabileceklerini de vurgulanmaştı.
Öte yandan dün gece oynanan İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid karşısına ilk 11'de çıkan ancak eski performansından oldukça uzak gözüken Daniel Alves'in takımı sabote etmeye çalıştığı söylentileri İspanya basınından daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
2002 yılında ülkesinin takımlarından FC Bahia'dan Sevilla'ya transfer olan Brezilya'lı Milli futbolcu, 2003 Dünya Gençler şampiyonu Brezilya Milli takımının formasını giymiş ve turnuvanın en iyi 3. futbolcusu seçilmişti. Veneuzela'da düzenlenen Copa America'da kupaya uzanan Brezilya Milli takımında final maçında bir gol atıp 1 asist yapan Alves, geçtiğimiz sezon Sevilla'da 47 maçta görev alıp 5 gol atmıştı. 9 defa Brezilya Milli takım formasını giyen sağ kanat oyuncusu, toplamda ise 142 defa Sevilla formasını giymiş ve 9 gol atmıştı.
SPORX.COM EDİTÖRÜ FATİH ŞAMLIOĞLU'NUN YORUMU;
Son iki sezondur UEFA Kupası ve İspanya La Liga'da gösterdiği performansla Avrupa'nın önde gelen takımlarının hayallerini süsleyen Daniel Alves'in satışı için Sevilla her zamanki transfer politikasını uyguluyor. "Ne kadar koparırsam kar" Daniel Alves'in 2012 yılına kadar Sevilla ile sözleşmesinin olmasını başkan Jose Maria del Nido şu ana kadar oldukça iyi kullandı. Ancak Daniel Alves'in de takımdan ayrılmak istemesi Jose Maria del Nido'yu gitgide köşeye sıkıştırıyor. Brezilyalı yıldızın dün Real Madrid karşısından oldukça isteksiz oluşu Sevilla başkanını daha da düşündürmeye başladı. Alves'i 40 milyon Avro'ya satmak isteyen Sevilla başkanı bu parayı kimse vermezse, bu sezon Daniel Alves'den yararlanmamayı göze almak zorunda...


20.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline