Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2007, 22:33   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Romanya maçının 11'i belli oldu!

Romanya maçının 11'i belli oldu!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanacak Romanya maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Romanya'da son 20 yılın en sıcak günlerinin yaşandığının hatırlatılması üzerine Terim, "Sıcak muhakkak bir etkendir. Ancak şartlar ne olursa olsun oyuncular uymak zorundadır. Büyük ihtimalle yarın maçtan önce ben, Rumen teknik direktör ve hakemle biraraya gelip, oyuncu değiştirme sayısını belli bir limitte tutarsak, hem oyuncularımızı görmüş oluruz, hem de herkese aşağı yukarı eşit yük binebilir. Açıkçası teknik adamlığa başladığım günden bu yana sudan sebeplerden ve bahanelerden uzağım. Tabiki serin havada oynamak isteriz, ama şartlar böyle. Bu şartlara da uymak lazım" diye konuştu.
Teknik direktör Terim, kadroda fazla bir değişiklik yapılmamasıyla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Oynadığımız maçlara bakarsak aşağı yukarı istikrarı görürüz. Türk Milli Takımı maalesef Yıldıray'dan, Nihat'tan, Halil'den, Emre'den sakatlıkları nedeniyle faydalanamadı. Hatta buna Fatih'i de eklemek lazım. Çok büyük sakatlıklar geçirdi. Şimdi baktığımız zaman çekirdek kadromuz var. Bu arada olağanüstü performans gösteren arkadaşlarımız olacaktır. Önem verdiğimiz genç yeteneklerin form grafiklerinin yükselmesini de takip ediyoruz. Ama herkese açık olurken, bir yandan da istikrarı da sağlamak zorundayız."
Romanya maçının tam bir dostluk çerçevesi içinde geçeceğini düşündüğünü belirten Fatih Terim, "Ciddi iki tane takım karşılaşacak. İki takım da 2008'e gitmek istiyor. Arkadaşça bir maç olacağını umuyorum" dedi.
Milli Takım Teknik Direktörü Terim, karşılaşmaya ünlü hakem Markus Merk'in görevlendirilmesiyle ilgili olarak da, "Avrupa'nın en önemli hakemlerinden bir tanesi. Birçok maçımızda bulundu. Ciddi, taviz vermeyen iyi bir isim"yorumunda bulundu.

Terim ayrıca yarın Romanya karşısında şu 11'i sahaya süreceğini açıkladı:
Hakan - Hamit - İbrahim Toraman - Gökhan - İbrahim Üzülmez - Tuncay - Sabri - Tümer - Arda - Nihat - Gökhan

A Milli Takım, Romanya ile yarın oynayacağı hazırlık maçı öncesi Lia Manoliu Stadı'nda son çalışmasını yaptı.
Futbolcular ısınma çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı bir idman geriçekleştirdiler.
Öte yandan antrenmandan önce Milli Takımlar İdari Sorumlusu Şükrü Hanedar'ın doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

21.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHAvar js_create_time = 1187722284;document.write('');
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla