Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2007, 00:02   #1
qazz
 
qazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Fahri Kiralık Gidiyor !

Click the image to open in full size.
Fahri kiralık gidiyor

Beşiktaş'ta fazla forma şansı bulamayan Fahri Tatan, kiralık olarak başka bir kulübe gitmek için teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan izin istediğini söyledi. Fahri Tatan, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, 2 yıldır Beşiktaş'ta bulunduğunu hatırlatarak, bu süre içinde fazla forma şansı bulamadığını ifade edip, ''Az sayıda maç oynamanın bana zarar vereceğini düşünüyorum. Yeterli forma şansı bulamadığım için kiralık olarak gitmek için hocamdan izin istedim. Birkaç kulüple görüşüyoruz. Birkaç gün içinde durum netleşir'' diye konuştu.

Fahri, Beşiktaş'a gelirken birçok kulübün kendisini istediğini ama hedefleri olduğu için Beşiktaş'ı seçtiğini kaydederek, ''Seneye kendimi daha iyi hazırlayıp, Beşiktaş'a geri dönüp daha yararlı olacağımı düşündüm. O nedenle böyle bir karar aldım'' dedi.


Kaynak: AA

Ben bu kararı doğru buluyorum gelecek sene daha hazır bir biçimde dönecek ve rotasyona katılacaktır.Bu sene onun yerinde Cisse ve Koray var ikisi birden bile oynayamıyorken Fahrinin oynamasını beklemek saçma olur o yüzden mantıklı...
__________________
inönü'de...
qazz Ofline