Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2006, 20:24   #32
anahtarcı
 
anahtarcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'tan Roberts'a 2 milyon sterlin

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'de Wigan Athletic forması giyen golcü oyuncu Jason Roberts'ı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı.
Skysport.com adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Sportif Direktörü Erdil Arpacı, Jason Roberts'ı transfer etmek için yaklaşık 1 aydır çaba harcadıklarını doğrulayarak, futbolcuya 2 milyon sterlinlik yeni bir öneri yaptıklarını söyledi.
Arpacı açıklamasında, "Jason Roberts için sunduğumuz transfer ücretini 2 milyon sterline çıkardığımızı doğrulayabilirim. Roberts ile sözleşme imzalayacağımızı ümit ediyorum" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın Premier Lig'de Fulham'ı çalıştırdığı dönemde dikkatle izlediği isimlerden biri olan Jason Roberts'ın ısrarla transfer edilmesini istediği ifade edilirken, yeni bir golcü arayışında olan Wigan'ın da bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.
25 Haziran 1978 doğumlu olan Jason Robets, 13 Haziran 2004'te West Bromwich Albion'dan 2 milyon sterline transfer edilmişti. Jason Robets, Premier Lig'de bu sezon 34 maçta forma giyerken takımı adına 8 gole imza attı.


Superspor
__________________
KARANLIK ve AYDINLIK
------
Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz.
anahtarcı Ofline