Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2006, 20:35   #4
AloneWolf
 
AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

F.Bahçe'den Tümer açıklaması


Pazartesi günü internet sitesinden Tümer Metin ile görüşme yaptıkları haberlerini yalanlayan, ardından milli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe, bu oyuncuyla transfer konusunda yapılan ilk görüşmenin, resmi sitede yayınlanan haberden 10 saat sonra, saat 18:30’da gerçekleştirildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yayınlanan açıklama şöyle:

Doğrular Rahatsız Etmesin

Son 5 sezondur Beşiktaş forması giyen oyuncu Tümer Metin’in, kulübümüze transferi konusunda Başkanımız dahil hiçbir yöneticimizin yurt içinde ve yurt dışında kendisiyle görüşmediği yolunda pazartesi günü internet sitemizden yaptığımız yayın, bugün bazı basın yayın organlarında “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” örneği ile yayınlanmıştır.

Basınımızda kendi kendimizi yalanladığımız şeklinde yer alan bu tarz içerikli yayınlar gibi, transferin gizli hikayesi adına uydurulan her türlü diyalog da gerçekleri yansıtmamaktadır.
Tümer Metin ile transfer konusunda yapılan "İLK GÖRÜŞME", aynı gün resmi sitemizde bu haberinin yayınlanmasından 10 saat sonra, saat 18:30’da, yöneticilerimiz Ali Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu tarafından gerçekleştirilmiştir. Anılan bu saate kadar Başkanımız Aziz Yıldırım dahil adı geçen oyuncu ile ne yurt dışında, ne de yurt içinde transfer konusunda hiçbir görüşme yapılmamıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur.
__________________
.uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp
AloneWolf Ofline   Alıntı ile Cevapla