Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-08-2007, 15:10   #1
joeblack60

joeblack60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nihat kahveci den açıklama

Nihat'tan Bükreş'ten yalanladı
A Milli takımımızın yıldızı Nihat Kahveci Milli Takımımızın Bükreş maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Nihat, işadamı Yemen Ekşioğlu'na büyük tepki gösterdi

Milli Takımın Bükreş kampında basın mensuplarına açıklamalar yapan Nihat Kahveci şunları söyledi: "Ülkemi İspanya'da temsil ediyorum ama Beşiktaş camiasında bazı kişiler hala benimle uğraşıyor. Benimle ne alıp veremedikleri olduğunu bilmiyorum.Maalesef bana yapılan suçlamalar nedense devam ediyor. Benim Beşiktaş kulübü'nden 300 bin dolar alacağım var. Bu parayı hala alamadım. İstediğimde eski başkan ve başkan yardımcısı 'Biz şirket olduk bize 300 bin dolarlık fatura getir' dediler. Ama ben Beşiktaşlıyım. Mağdur olmama rağmen bugüne kadar bu konuları kamuoyunda konuşmadım. Rica ediyorum kimse benim ismimi kulanıp bir açıklamalar yapmasın. Ben Yemen Ekşioğlu'nun altyapıda tanımadım. A Takıma yükseldim ve Toshack o dönemde bana formayı verdi. A Takıma yükseldikten sonra da Yemen Ekşioğlu'nu tanıdım. Bana Camlıca Konakları'nın sahibi olduğunu ve ev satmak istediğini söyledi. Ev almayınca da benim arkadam salladı. Kendisinden rica ediyorum lüften benim adımı kullanmasın. Beni her zaman kendilerini saygıyla andığım Ömer şahin, Davut Şahin ve Hüseyin Mican'a sorsun. Onlar beni anlatırlar."

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
joeblack60 Ofline   Alıntı ile Cevapla