Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2007, 08:12   #14
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Higuain Antrenmanda

Arjantinli transferimiz Federico Higuain, Gaziantespor maçının hazırlıklarını sürdüren Futbol Takımımız'ın idmanında takım arkadaşları ile tanıştı ve koşu çalışmasına katılarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi. İdmana milli takım kampında bulunan futbolcularımız Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan ve İbrahim Kaş ile Senegal milli takımında bulunan Diatta katılmadı. Murat Şahin fizyoterapist eşliğinde çalışırken, Bobo takımla birlikte çalışmalara başladı.
Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ile Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Asbaşkan ve Mali İşler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ertunç Soğancıoğlu ve Genel Menajerimiz Sayın Sinan Engin'in de izlediği idmanda Ekibimiz, koşunun ardından taktik ağırlıklı çalışmalara geçti. Antrenman yarım sahada çift kale maçla sona erdi.
Ekibimiz Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın akşam yapacağı idmanla devam edecek. Bu arada yeni transferimiz Federico Higuain, yarın sabah 9.30'da Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra 14.30'da basın önünde sözleşme imzalayacak.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Pritt Ofline