Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2007, 13:01   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursaspor'da tehdik iddiaları

Bursaspor Genel Sekreteri Kani Kudu, bugün bir yerele gazetede yer alan, “Kulüp Başkanı Ali Karasu'nun kendisi ve diğer yönetici Zekeriya Ünaldı'yı tehdit ettiği gerekçesiyle dün gece Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne şikayete gittikleri” iddiasının, gerçeği yansıtmadığını bildirdi.


Kudu, Vakıköy Orhan Özselek Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün 10-12 yöneticiyle birlikte düzenleyecekleri basın toplantısında, tüm iddialara cevap vereceklerini söyledi.
“Kulüp Başkanı Ali Karasu'nun beni ve diğer yönetici Zekeriya Ünaldı'yı tehdit ettiği gerekçesiyle dün gece Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne şikayete gittiğimiz iddiası gerçeği yansıtmamaktadır” diyen Kudu, şöyle devam etti:
“Biz kendi işimizi kendimiz görürüz. Devleti bu konuda meşgul etmeyiz. Bir sorun var. Ancak dün gece emniyete şikayete değil, ara bulucu olmaya gittim. Bir yakınımın işi vardı. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. Toplantıda her şeye açıklık getireceğiz.”
Kudu, Bir gazetecinin, “(Kendi işimizi kendimiz görürüz) diyerek neyi kastediyorsunuz” sorusuna, “Bizim kavgamız şahsi değil Bursaspor için. Aramızda bu sorunu hallederiz” yanıtını verdi.
“Toplantıda istifa kararı çıkar mı” sorusu üzerine ise Kudu, “Bu toplantıda çıkar mı bilmem ama Bursaspor'da istifa olacaktır” dedi.

TEKNİK ASBAŞKAN İSTİFA ETTİ
Bu arada, Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal, görevinden istifa etti.
Senal'ın istifa dilekçesinin örneği, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesislerinde bekleyen gazetecilere, “Gelir-gider tablosu temlik listesi” ile birlikte dağıtıldı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla