Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2007, 14:27   #4
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursaspor 2. Başkanı Çelik: 'Kendimizi yönetemiyoruz'

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, “Dışarıdan bu yönetimi bozmak isteyenler, dedikodu yaratıyorlar” dedi.


Çelik, Kulüp Başkanı Ali Karasu ile Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesislerinde görüştükten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, “yönetimin içine nifak tohumu sokmak isteyenlerin olduğunu” savundu.
Gerginliğin nereden kaynaklandığını anlayamadığını dile getiren Çelik, “Size de tavsiyem, bir arkadaşınızın arkanızdan konuştuğu size iletilirse, peşin hükümlü olmayın. Arkadaşlarınıza (Sorun nedir?) diye sorun. Dışarıda biri bir şey söylüyor, sonra biz bunu içeride toparlayamıyoruz” diye konuştu.
Çelik, yönetimde yer alan herkesin aslında çok iyi niyetli olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Aslında bir problem yok. Başkanla konuştuk. Kulübün para sorunu bulunmuyor. Dışarıdan bu yönetimi bozmak isteyenler, dedikodu yaratıyorlar. Biz Bursaspor'u yönetmeye geldik ama kendimizi yönetemiyoruz. Bu, açık bir itiraftır.”
Teknik Asbaşkan Ekrem Senal'ın istifasıyla ilgili soru üzerine Çelik, istifanın geçerli olması için yönetim kurulunun onaylaması gerektiğini belirtti.
Çelik, Genel Sekreter Kani Kudu'nun bugün 10-12 yöneticiyle birlikte basın toplantısı düzenleyeceğinin hatırlatılması üzerine ise “İstifa da yok, toplantı da yok veya en azından ben istifa olmamasını istiyorum” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla