Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2007, 20:04   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Uefa nın oyuncu bildirme süresinin dolmasına 8 gün kaldı

Son 8 gün
Click the image to open in full size.
UEFA'ya teslim edilecek listeler öncesi son durum şu: Kartal, Higuain'e imzayı attırdı. G.Saray, forvet arıyor. F.bahçe, Tekke için yeniden Rusya'da.
24.08.2007


Beşiktaş’ta işlem tamam

Higuain büyük konuştu
Kartal, aradığı golcüye kavuştu. River Plate’in yıldızı Higuain, dün 3 yıllık mukaveleyi imzaladı. Bonservisine 1 milyon 650 bin Dolar ödenen Tangocu; ilk sezon 1, ikinci ve üçüncü sezonlar için de 1 milyon 150’şer bin Dolar alacak. İmza töreni sonrasında soruları yanıtlayan Arjantinli yıldız çok iddialı: Hazırım, hocam ‘oyna’ dediği an sahaya çıkarım. 6+1 nedir, bilmiyordum. Ancak ben 11’de yer alacağım. Arjantin’in değil, ama İstanbul’un Maradona’sı olabilirim.


Galatasaray’da gizli santrfor

Halil ve Smolarek mi?
Kuranyi, Kone, Crespo, Morientes, Luis Saha ve Afonso Alves ile süperstarlarla görüşen, ancak sonuç alamayan Galatasaray Yönetimi hedef değiştirmişti: Yıldız değil, ama takıma yararlı bir forvet alınacak... Hafta başında Almanya’ya gönderilen Adnan Sezgin bu yöndeki girişimlerini sürdürüyor. İsimler sır gibi saklanıyor, ancak kulislerde, Schalke’de yedek kalan Halil Altıntop ile Borussia Dortmund’da mutsuz olan Smolarek’in isimleri konuşuluyor.
Raşit ALTUN


Fenerbahçe’den Tekke baskını

Nöbeti Uslu devraldı!
Sarı-Lacivertliler’in Fatih Tekke operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Advocaat’ın, “Mutlu değil. Onu tutamayız” açıklaması sonrası yumuşayan Zenit ile dün yeniden sıcak temas kuruldu. Galatasaray’ın 5, Hertha’nın 5.5 milyon Euro’luk tekliflerini 6 milyon Euro ile bertaraf eden Fenerbahçe, Ali Yıldırım ile Neşet Yalçın’ı İstanbul’a çekti, Mahmut Uslu’yu Petersburg’a gönderdi. Taraflar arasında küçük pürüzler kaldı, transferin bitmesi an meselesi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla