Konu: LanetLi 9 !
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2007, 03:49   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
LanetLi 9 !

Lanetli 9!
Click the image to open in full size.
Bu formayı kim taşısa, hep sorun oldu. Fazlı Ulusal, Arild Stavrum, Ailton ve son olarak Gökhan Güleç. Şimdi gözler Federico Higuain'de...
25.08.2007


Fazlı’yla başladı
Özellikle Güney Amerika’da kutsal sayılır 9 ve 10 numaralı formalar... Bu formaları takımların yıldızları taşır. Ancak Beşiktaş’ta durum biraz karışık. Son yıllarda Kara Kartal’ın 9 numarasını giyen futbolcular hiç dikiş tutturamadı. 2000-2001 sezonunda 7 milyon Dolar karşılığında transfer edilen Fazlı Ulusal ile başlayan ‘9 krizi’, Cristoph Daum döneminde Beşiktaş’a gelen Arild Stavrum ile devam etti. Norveçli oyuncunun İstanbul macerası fazla sürmedi, 9’u Daniel Pancu devraldı.

Gökhan’la bitecek mi?
9 Numara belki de en parlak dönemini Pancu ile birlikte yaşadı! 4-3’lük Fenerbahçe maçının ardından Rumen oyuncu takımın 1 numarası oldu ancak Beşiktaş’ta fazla kalamadı. Formayı devralan Ailton, antrenmanlarda bile doğru dürüst boy gösteremedi, ayrıldı. Tigana’nın prensi Gökhan Güleç ise ilk sezonunda sırtına geçirdiği 24 numaralı formayla şov yaptı, 9 numarayı giyince ise kulübeden çıkamadı. Bakalım büyük umutlarla transfer edilen Higuain, laneti bozabilecek mi?..
Alican ESENCİ
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla