Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-08-2007, 03:58   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam Sorular

Sağlam sorular!

25.08.2007


Dünya devleri nasıl transfer yapıyor diye araştırma yaptım. Üç aşağı beş yukarı ülkelere göre değişilikler olsa da, aynı metod uygulanıyor. Bayern Münih’e bakalım. Hoca eksikleri belirler, yönetime rapor eder. Şu mevkiye, şu kadar oyuncu lazım. Yönetim, izleme komitesinin listesiyle harmanlar. Sonunda 10 isim belirlenir. Bunları birbirinden habersiz 3 kişi takip eder. Gizli haber alma örgütleri gibi çalışırlar. Saha içinden, özel yaşantısına, sağlık durumundan psikolojisine, ailesinden kız arkadaşına kadar herşeyi yönetime sunarlar. Karar bu veriler ışığında alınır. Bizde transferin nasıl yapıldığı belli...
Sayın Sağlam’a sorularımız olacak.
Sayın Sağlam, Milli takımın defansı Beşiktaş’ta. Toraman, Gökhan, Üzülmez’in arasında Sabri var. O’nu çıkarıp Serdar’ı koysa Terim, Sabri’yi aratmaz. Savunmaya neden oyuncu aldınız? Toure, Yepes gibi birçok ismi veto edip, neden Diatta transfer edildi. Orhan Cingözoğlu’na inanıp güvendiğinizi söylediniz. Bu şahıs kimdir, futbol bilgisi nedir? Cingözoğlu’nun Diatta ve Higuain için menacerlik ücretleri peşin ödendi. Diğerleri taksitlendirildi. Cingözoğlu’nun ayrıcalığı ne?
“Fizik olarak güçlü, rakibi dağıtan santfor bulursak alacağız” demiştiniz. Higuain, söylediklerinizle ne kadar örtüşüyor. Oysa, Hasselbaink ve Santa Cruz gibi klas golcülere karşı çıkmıştınız... Diyorsunuz ki, “Diatta 1 milyon 600 bin Euro’luk oyuncu. Sırası gelince oynar”... Madem sıradan bir oyuncu, neden aldınız? Beşiktaş’ta genç yaşlı değil; iyi, kötü ayrımı olur.
Bunlara daha onlarcasını ekleyebiliriz. Eğer ayrıntılı açıklama yaparsanız, virgülüne, noktasına dokunmadan bu sütunlarda yer vereceğiz.
Orhan Yıldırım
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla