Kulübümüz’den Açıklama
25.08.2007 14:17
Bugün Akşam gazetesinde "Artık Aslan Yuvası" başlığı ile yayımlanan haber tamamen asılsız iddialardan oluşmaktadır.
Bağcılar'daki futbol okulunun Kulübümüz ile olan sözleşmesi, Kulübümüz'ün prensipleri ile bağdaşmayan yanlış tutum ve davranışlarda bulundukları için, 11 Temmuz 2007 tarihinde tarafımızdan fesh edilmiştir. Bu karar kamuoyuna da resmi sitemiz aracılığıyla duyurulmuştur.
Durum böyleyken, bugün Akşam gazetesindeki haberde Bağcılar'daki futbol okulunun Kulübümüz'deki sorunlar nedeniyle, Galatasaray'a hizmet etmeye başladığı iddiası ortaya atılmıştır. Bu asılsız iddia, sözleşmeye aykırı davranarak Kulübümüz ile ilişkisi kesilen Bağcılar futbol okulundaki yetkililerin, medya mensuplarını kullanarak gündeme gelme çabalarıdır.
Haberin devamında ise Kulübümüz'ün bu gelişmeler sonrasında Bağcılar'da açtığı Futbol Okulu'nun yeterli ilgiyi görmediği ve bunun üzerine Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in talimatı ile kapatıldığı şeklinde, mesnetsiz bir iddia yer almaktadır. Oysa ki Beşiktaş Bağcılar Spor Okulu, kısa bir süre önce faaliyetine başlamış olmasına karşın, yoğun bir ilgi görmektedir ve resmi açılışı önümüzdeki hafta içinde yapılacaktır.
Aynı haberde yer alan Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Halim Aydın ile Sayın Nedim Sarsmaz'ın aralarının açık olduğu şeklindeki iddia da Bağcılar futbol okulu yetkililerinin senaryosudur.
Bu tümüyle yalan haberin son bölümündeki, Altyapımız'daki oyuncularımızın bazı antrenörler tarafından, Ekrem Örenç'in menajerlik şirketine yönlendirildikleri iddiası da tamamen hilafı hakikattır. Altyapımız'ın eski hocalarından Ekrem Örenç'in, Kulübümüz ile hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
Beşiktaş JK |