Konu: Batu GOOOOL
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2007, 04:16   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batu GOOOOL

Click the image to open in full size.

Süper Lig'e fırtına gibi giren Kartal, Gaziantepspor'u +95'te Batuhan'ın attığı süper golle avladı ve çarşamba günü oynayacağı Zürih maçı öncesinde moral depoladı. Sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in en genç oyuncusu (16 yaşında) ile sonuca giderek 3'te 3 yaptı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Kurtarıcı Batuhan

Siyah-beyazlı takımın 16 yaşındaki golcüsü, Bobo'nun yokluğunda dün Kara Kartal'ı uçuran isimdi.

Beşiktaş'a hayat öpücüğü Batuhan Karadeniz'den... Bobo'nun sakatlığı, Nobre'nin formsuzluğu nedeniyle gol yollarında zorlanan Kara Kartal, Gaziantep'te Batuhan Karadeniz'in son dakika golüyle 3 puana ulaşmasını bildi. 16 yaşındaki futbolcu, 62. dakikada Delgado'nun yerine oyuna dahil olarak karşılaşmaya Click the image to open in full size.damgasını vurdu.

SON DAKİKADA SİFTAH
Bir
anlamda Bobo'nun misyonunu bu maçta üstlenen Batuhan, kaydettiği müthiş golle bu sezon siyah-beyazlı forma altında siftahını yapmış oldu. Batuhan'ın yıldızının parladığı dünkü maçta Nobre ve Delgado ise hayal kırıklığı olarak göze çarptı. Özellikle 90 dakika sahada kalan Mert Nobre son vuruşlardaki başarısızlığıyla tepki çekti.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla