Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2007, 04:26   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çocuk kurtardı

Doğrusunu isterseniz Beşiktaş mucizevi bir galibiyet aldı. Mucizenin adı Batuhan'dı ve onun son anlardaki golü Beşiktaş'ı ipten aldı. O 16 yaşındaki çocuk, ağabeylerinin başaramadığını gerçekleştirip, Beşiktaş'ın yolunu açtı. Ancak Beşiktaş'ta futbol ileri gideceğine Gaziantep'te geriledi. Şu bir gerçek ki Bobo olmayınca Beşiktaş hücumda zenginlik yaratamıyor. Onun yokluğunda ilerde Delgado oynuyor. Fakat Delgado tipik bir forvet oyuncusu olmadığı için orada bekleneni veremiyor. Ertuğrul hocaya ilk eleştiri Delgado için olacak. Dün gece kötü de oynasa Delgado oyundan çıkartılmamalıydı. Ricardinho yerine kendisinin dışarı alınmasına Delgado'nun tepkisi büyüktü. Belli ki bu tür değişikliklerde Ertuğrul hocanın başı çok ağrıyacak. İlk yarım saat saman alevi gibi parlayan bir maç izledik. Sonrasında saman bitti, alev kayboldu ve futbol tamamen tıkandı.

Serdar'ı unutmayalım
Batuhan'ın attığı gol dışında Beşiktaş'ın Nobre ile kaçırdığı net bir pozisyonu var. Onun dışında başka bir şey de yok. Ev sahibi Gaziantep de bir kez geldi, onda da Hakan'a takıldı. Beşiktaş'ta Baki Mercimek'in ilk 11 oyuncusu olmadığı bu maçta belgelendi. O savunmada inanılmaz top kayıpları yaparken, önündeki Tello ne oynayacağını şaşırdı. Beşiktaş sol tarafına çekidüzen vermeden mükemmel takım olamayacak. İbrahim Akın, ikinci yarıda Baki'nin yerini aldı. Sadece sahada 45 dakika etkisiz dolaşıp durdu. Beşiktaş'ta bir futbolcuyu herkesten ayrı tutuyorum. Onun adı Serdar Özkan. Bir bakıyorsunuz sağda, bir de görüyorsunuz ki solda. Onun hızına ortak olabilecek başka bir Beşiktaşlı henüz yok. Bu galibiyet önce Batuhan'ın, sonra da Serdar Özkan'ın. Başkası kendine pay çıkarmasın.

İlker Ateş
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla