Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2007, 12:19   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Kleberson'u yıkan adam

İşte Kleberson'u yıkan adam

Kleberson'un Beşiktaş'ı terk etmesinin ardından FIFA'ya giden siyah-beyazlı takımın 3.18 milyon euroluk tazminat zaferinin ardında, İtalyan avukat Jeanpaolo Montenelli'nin olduğu ortaya çıktı. Siyah - beyazlıların Hukuk Danışmanı Kemal Kapulluoğlu ile birlikte çok iyi bir savunma hazırlayan Montenelli'nin, Beşiktaş'ı kurtaran isimler olduğu belirtildi.
Bosque davasından ağzı yanan Beşiktaş'ın yüksek ücretler ödeyerek, eskiden FIFA Yönetim Kurulu'nda çalışan ünlü İtalyan avukatı tuttuğu ve Jeanpaolo'nun FIFA'nın şu anki yönetimiyle de çok yakın ilişkileri bulunduğu vurgulandı.
Kleberson'un avukatlarından Gislaine Nunes, FIFA'nın eski direktörü İtalyan avukatın tüm FIFA yönetimini tanıdığını söyleyerek Beşiktaş'ın birinci raundu kazandığını, ancak kararın temyize açık olduğundan 3 milyon 180 bin euroluk cezada büyük indirim beklediklerini ifade etti. Nunes, "Önümüzde CAS'a gitmek için 21 gün var. Beşiktaş erken seviniyor. CAS davayı ele aldığında Kleberson'un haklı olduğunu görecekler. Çünkü siyah - beyazlı kulüp futbolcusunu 4 ay ücret ödemeden çalıştırmıştır" dedi.
Gislaine Nunes, "Bunun nedeni Montenelli'dir. Eski bir FIFA üst düzey yöneticisi olduğundan lobi yaparak futbolcumuzu cezalandırmıştır. Ancak CAS'ta ne yapacaklar hep birlikte göreceğiz" yorumunu yaptı.
Beşiktaş Yönetimi de kulübün internet sitesinde dün bir teşekkür mesajı yayınladı, iki avukat Kemal Kapulluoğlu ile Jeanpaolo Montenelli'ye teşekkür etti.


26.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla