Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2007, 12:21   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ergün Penbe G.Antep yolunda

Ergün Penbe G.Antep yolunda

Galatasaray’ın UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı kazanan efsane kadrosunda yer alan Ergün Penbe, yarın Gaziantepsporlu oluyor. Tecrübeli sol kanat oyuncusu, yarın kendisini kırmızı siyahlı formaya bağlayan sözleşmeye imza atacak. Son 5 sezondur G.Saray ile yaptığı sözleşmeleri okumadan ve görmeden imzalayan Ergün, sarı kırmızılı kulüpte kimseye kırgın olmadığını söyledi. Yıllarını verdiği G.Saray’da Feldkamp’ın göreve gelmesinden sonra gözden düşen Ergün, bir veya iki sezon daha futbol oynamak istediğini belirterek sarı kırmızılı takımla olan bağlarını koparmıştı.
Katar’da telefonu çaldı
Süper Lig takımlarından beklediği teklifleri alamayınca gözünü yurtdışına çeviren Ergün, önce Rus, ardından da Katar takımları ile temasa geçti. Rus takımlarından gelen tekliflere olumsuz yanıt vererek menajeri ile birlikte Katar’a giden tecrübeli futbolcu, Al-Saat ve Al-Rean’ın cazip teklifleri arasında gidip gelirken ve tam imza atmak üzereyken menajeri Ali Güven’in telefonu çaldı.
Kızıl’ı kıramadı
Arayan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl’dı. Menajerinin yanı sıra Ergün’le de bir görüşme yapan Kızıl’ın ısrarına dayanamayan tecrübeli futbolcu, Katar ekiplerinin yöneticilerine teşekkür ederek soluğu İstanbul’da aldı. Yarın Gaziantep’e gidecek olan Ergün Penbe, kendisini kırmızı siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

26.08.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Hürriyetvar js_create_time = 1188109471;document.write('');
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline