Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-08-2007, 14:23   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
KartaL inadı!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Kartal inadı
Batuhan'ın uzatmada attığı gol, Beşiktaş'ın hiç pes etmediğini gösteriyor. Kartal 3 haftada 9 puan aldı.


Bobo sakat, Nobre gününde olmayınca Beşiktaş, G.Antep'te sıkıntı çekti
Kasımpaşa'yı son dakikalarda Rico ile deviren Kartal 90+5'te Batuhan'la güldü

HEP SON DAKİKALAR
Ertuğrul Sağlam ile yeni yapılanmaya giren Beşiktaş, 3'te 3 yaptı. Sağlam'ın Beşiktaş'ında göze en çarpan özellik, hakem son düdüğü çalana Click the image to open in full size.kadar oyunu bırakmamalarıydı. Konyaspor'u 1-0 yenen Kartal, Kasımpaşa maçını son dakikalarda Ricardinho'nun golüyle 2-1 ile geçmişti. Siyah-beyazlılar, G.Antep deplasmanında da uzatmanın son saniyelerinde güldü. Gol gecikti ama Beşiktaş pes etmedi.

ABLUKAYA ALDILAR
GOL gecikince, Ertuğrul Sağlam oyuna genç Batuhan'ı aldı. Dakikalar azaldıkça Beşiktaş tüm hatlarıyla yüklendi. Kaleci Hakan dışında tüm siyah-beyazlı oyuncular G.Antep sahasına yığıldı. Ertuğrul Sağlam ile kondisyonu da üst düzeye çıkan Beşiktaş, inatçılığının ödülünü Batuhan'ın attığı golle aldı. Golden sonra futbolcuların sevinç kulesi yapması da Beşiktaş'ın nasıl kenetlendiğinin ispatı oldu.
__________________
..Not Found..

Konu RoMeO tarafından (27-08-2007 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla