Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2007, 02:02   #1
R€D-D€V!L-1903
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Özür dilerim

Özür dilerim
Sağlam-Engin'e hesap veren Arjantinli futbolcu: Kötü oynadığım için çok üzülmüştüm, tepkim kendimeydi. Bunu bir daha tekrar etmem.


Beşiktaş'ta önceki akşam oynanan Gaziantep maçında oyundan alınmasına aşırı tepki gösteren Matias Delgado, özür diledi. Kamil Ocak'ta yerdeki pet şişeleri tekmeleyerek kulübe yerine direkt soyunma odasına giden tangocu, dün sabahki idmandan önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin tarafından Click the image to open in full size.sorguya çekildi. Delgado'nun, davranışının nedenini soran ikiliye, "İyi oynamadığım ve gol atamadığım için üzüldüm" dediği öğrenildi.

FORMA TAPULU DEĞİL
Arjantinli yıldızın, "Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Davranış şeklimin doğru olmadığını biliyorum, ancak tepkim kimseye değil kendimeydi" diyerek kendisini savunduğu ve bir daha bu tip hareketleri tekrarlamama sözü verdiği belirlendi. Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in de Delgado'yu sözlü olarak uyardığı ve "Her futbolcu yedek de kalabilir, oyundan da çıkabilir. Profesyonellikte bu doğal. Forma kimsenin tapulu malı değil. Bir daha olmasın" dedikleri kaydedildi.
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla