Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2007, 09:34   #1
ROYAS

ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon9 nedir bu ricardinhoyla probleminiz anlamıyorum

bütün yazarlar her maçtan sonra sürekli rico paşayı kötülüyorlar. dertleri ne anlamıyorum. bende maçı seyrediyorum. yorumlara şaşırıyorum. adam maç boyunca 2-3 pas hatasıyla oynuyor. onun ayağından çıkan top mutlaka siyah beyaz formalı birinin ayağına yapışıyor. atakları başlatıyor. üstelik ertuğrul hocanın onu geride oynatmasına rağmen. tamam cambazlık yapmıyor ama kimse delgadonun maç başına 15 - 20 top kaybıyla oynadığını yazmıyor. delgado 2 çalım atsa vay bee adama bak diyor herkes. rco 5 kişinin arasında top saklayıp ayağa pas yaptığında kimse bundan bahsetmiyor. yeter artık yaa. rahat bırakın rico yu. birde çift forvet arkası oynatın bakalım. ne asistler yapıcak rico. alex ve lincoln hep serbest adam. ne koşuyorlar ne mücadele ediyorlar. 3 maç yatıp 1 maç coşunca herkes onlardan bahsediyor. ama rico ya gelince koşmuyor koşmadan futbol oynanmaz deniyor. offf çok drtliyim bu konuda. beşiktaş son zamanların en az top kaybeden oorta saha oyuncusuna sahip. müthiş akıllı ve teknik bu adam. bırakında keyfini sürelim yahu. onunda moralini bozuyorsunuz.
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla