Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2007, 12:15   #7
R€D-D€V!L-1903
junior-1903

R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ricardinho ve delgado toplasan lincoln kadar iş yapamıyor youtube de ki videolarına baktıkça kriz geçiyorum ya 2 senede bırakın golü ceza sahası dışında sutu yok ceza sahası içinden de gene sanki kaleci alıştırır gibi pas atıyor delgado ile ricarindho toplasan 10 gol geçmiyor asist 10 geçmiyor bunları biz 10 nuamra diye trasnfer ettik lincoln geldi 2 maçta 2 süper gol attı alex geldği ilk sezon ilk maçtamı 2. maçtamı ne hattrick yaptı bu nasıl iştir delgadoya cok ama cok güveniyorum ama adam baseldeki topunun %40 oynamıyor ya sut cekmiyor ara pası atmıyor anlamıyorum keşke ikiside gitseytdi aimar veya riquelme gelseydi die düşünüyorum arttık ya bir alex bir lincoln bir hagi gibi orta sahamız olmadı sergen var oda alex kadar üstün performans gösteremeiyordu bu nedir ya ne zaman yüzümüz gülcek işte problem bu arkdaşlar ricardinhoyu rico yapan delgadoyu delgado yapan futbollarının %60 oynasalar güle oynaya maç kazanırız ama yapmıyorlar sebebide 1 senedirr belli gs maçında lincole top gelmesin vurdurmasın die biz yırtıncaz ama gsliler acaba ricodan delgadodan korkacak mı ?