Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2007, 01:25   #35
karakanat

karakanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Schwarzer Adler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Baba sen git kendini camdan at yahu Salladığın adamlar ne Baki ne de Burak.. Ayrıca Sergen dediğin o koca popolu adam bile Rico'dan daha hızlı hücuma kalkıyodu be kontra ataklar onunla başlıyodu... Sen ya Sergen'i hiç izlemedin ya da sen hiç futbol izlemiyosun.. Başka bi seçenek yok..
Sergenin koşmaya ihtiyacı yoktu yürüyerek bütün savunmayı geçebilirdi ve geçiyordu da. Sonuca da direk etki eden bir oyuncuydu. Sergene kötü demedim, asla da diyemem (çarpılırım) ama Sergen koşuyordu diyene de gülerim.

Diğer adamlara da sallamıyorum, yerliler direk anadolu takımlarından geldiler, saydığım yabancı oyuncular da avrupanın veya amerikanın orta sıra veya kümeye oynayan takımlarından gelen oyuncular. Ayrıca dikkate almadığınız bir nokta var, ben anadolu takımı deyince siz diyarbakır, altay, antalyaspor falan düşünmüş olabiirsiniz. Ama kayseri, trabzon, gençlerbirliği gibi uefaya oynayan her sene ligi belli bir rahatlıkla bitiren takımlara bu oyuncular gelebilirlerdi. Elbette o takımlar her birine 1-1,5 milyon euro verebilselerdi.
karakanat Ofline   Alıntı ile Cevapla