Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2007, 01:32   #36
Schwarzer Adler

Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
karakanat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sergenin koşmaya ihtiyacı yoktu yürüyerek bütün savunmayı geçebilirdi ve geçiyordu da. Sonuca da direk etki eden bir oyuncuydu. Sergene kötü demedim, asla da diyemem (çarpılırım) ama Sergen koşuyordu diyene de gülerim.

Diğer adamlara da sallamıyorum, yerliler direk anadolu takımlarından geldiler, saydığım yabancı oyuncular da avrupanın veya amerikanın orta sıra veya kümeye oynayan takımlarından gelen oyuncular. Ayrıca dikkate almadığınız bir nokta var, ben anadolu takımı deyince siz diyarbakır, altay, antalyaspor falan düşünmüş olabiirsiniz. Ama kayseri, trabzon, gençlerbirliği gibi uefaya oynayan her sene ligi belli bir rahatlıkla bitiren takımlara bu oyuncular gelebilirlerdi. Elbette o takımlar her birine 1-1,5 milyon euro verebilselerdi.
Kardeşim yapma ya biz İ.Toroman'ı aldığımız zaman eziklerle Gs da peşinde koşuyordu. Serdar diyosun ya yuh bu kadarına da Bari ona bişey deme. Ayrıca sen ne düşünüyosun Beşiktaş'a Robben'i Kaka'yı falan alınması gerektiğini? Sonra Cisse PSG'den geldi. Sence PSG boş adam alır mı? Sen söyle yönetim kimleri alsın?