Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2007, 13:11   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Siyah-Beyaz'dan 'Demirören'e tam destek

Siyah-Beyaz'dan 'Demirören'e tam destek
Beşiktaş Başkanı ile siyah-beyazlı kulübün etkin gruplarından Grup Siyah Beyaz'ın buluştuğu zirvede önemli kararlar alındı. Beşiktaş Dostları'nın ardından Grup Siyah-Beyaz da Demirören'e tam destek verdi. İşte Swiss Otel'de gerçekleşen yemekte yaşanan perde arkası gelişmeler:

Beşiktaş'ın zorlu bir yarışa girdiğini belirten Başkan Demirören, "Sezona yeni bir teknik adam, yeni bir menajerle başladık. 3 maçta aldığımız 9 puanla lige iyi bir giriş yaptık. Çok genç bir takım kurduk. Geleceğin takımını oluşturduk. Ancak sizin de bildiğiniz gibi bazı çevreler tarafından engellenmeye çalışıyoruz. Beşiktaş'ın mali yapısını da güçlendiriyoruz. Fulya projesinde önemli mesafeler aldık. Beşiktaş'ın kurumsallaşması için çalışamlarımızı tamamlıyoruz. Başarı için hepimizin kenetlenmesi gerekiyor. Elele verirsek bizi kimse tutamaz. Yeter ki düşmanlarımıza koz vermeyelim" dedi.

Yemekte bir konuşma yapan Siyah-Beyaz'ın Başkanı Batur Gültekin de Başkan Demirören'e tam destek verdi. Bir konuşma yapan Gültekin'in, Demirören'e hitaben "Biz Grup Siyah-Beyaz olarak sizin ve yönetimimizin arkasındayız. Teknik direktörümüze güvenimiz tamdır. Sinan Engin'e önceleri bazı arkadaşlarımız karşı çıkmıştı ama şimdi dernek olarak menajerimizin de arkasındayız. Biz her zaman Beşiktaş'ın başarısı için varız. Bugüne kadar size tam destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz.Bazı çevrelerin erken kongre çalışmalarını şaşkınlıkla izliyoruz. Biz Beşiktaş'a zarar gelmemesi için her zaman bu yönetimin arkasında duracağız" dediği öğrenildi. Grubun diğer üyeleri de "Tribünde Sinan Engin'e yapılan saygısızlığı engelleyeeceğiz. Beşiktaş'ın başarısı için kimsenin göz yaşına bakmayacağız. Eski bir yöneticinin bizimle işbirliği yapmasına sıcak bakmadık. şu anda kongre çalışmaları yapılmasını doğru bulmuyoruz. Hepimiz Beşiktaşlıyız. Beşiktaş'a kim zarar vermeye çalışırsa karşısında bizi bulur" dedi.

Demirören Gültekin ve Çimen'in bu konuşmalarının ardından Grup Siyah-Beyaz'ın verdiği desteğe teşekkür etti.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla