Alıntı:
tekaşkımbjk_03´isimli üyeden Alıntı
kıme neyin dar geleceğini görecek herkes herkes kendi fikrini yazabilir ama red revil senin gibi düşünmeyenlere de sataşacak şekilde konuşma istersen |
ben sanamı laf attım veya sizin gibi düşünenleremi laf attım ben bu adamı cumhurbaşkanı olarak görmüyorum dedim ülkedende gitmiyorum zorlamı gönderecek dedelerimizin kanlarıyla aldıkalrı bu vatandan seçim sonrası uzlaşma diyordu bumu uzlaşma neden eski akp abdüllatif şener nisan ayında cumhurbaşkanı adayı göserilemdi abdullah gül kukla oldugu için olmasın tabi başbakanlıktan istifa edip dış işleri bakbakanlıgına atandı bu normaldir bence sen destekleyebilirsin ama ben destekelimiyorum adnan menderes %57 aldı askeriye %57 nin iradesini düşünmeden tepesine çöktü şimdi %47 mi öne sürüyorsunuz unutmayın karşınızda bölünmüşte olsa %53 var herkes ilk turda seçilecek dedi ben ilk turda seçilemez dedim sonrada bir türlü sorun cıakrdedim işte askeriye birinci muhtırayı verdi yemin törenine katılmayarak görürüz baklım herşeyi 7 yıl o koltukta oturacakmı ATALARIMIZIN KANLA ALDIGI BU TOPRAKTA dolanrıcılılar o koltuga yakışacakmı hep birlikte göreceğiz askeriye ne kadar zaman tanıyacak onlara