Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2007, 21:59   #1
pasadena_1903
Guest
 
pasadena_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre Süresiz Kadro Dışı !!!

NOBRE SÜRESİZ KADRO DIŞI!


Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalan Beşiktaş'ta Zurich maçının ardından açıklama yapan Genel Menajer Sinan Engin, Nobre'nin süresis kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

29 Ağustos 2007, 22:32


Beşiktaş'ın Zurich'i 2-0 yenerek toplamda 3-1 ile Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kaldığı maçın ardından açıklama yapan Genel Menajer Sinan Engin, Marcio Nobre'nin süresiz kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

Nobre'yi maçın sonlarına doğru oynatmak istediklerini söyleyen ancak Nobre'nin mazeretler ile maça çıkmadığını ifade eden Engin, "Kimse Beşiktaş'tan daha büyük değildir ve O'nu da bu disiplinsiz davranışlarından dolayı kadro dışında bıraktık. Kendisine de Perşembe günü bu durumu tebliğ edeceğiz ve Nobre artık PAF Takım ile çalışmalarına devam edecek" dedi.

Gaziantepspor maçında oyundan alındığında, soyunma odasına giderken sinirli hareketlerde bulunan Delgado'nun da uyarıldığını söyleyen Engin, Delgado ile bir sorunları olmadığını da ifade etti.

Bobo'nun bir problemi olmadığını ifade eden Engin, "O'nun dizinde sakatlık vardı ve o yüzden sıkıntısı oldu ama bunun dışında bir problem yok" dedi.

Detaylaz Az Sonra...

kaynak: ajansspor.com
  Alıntı ile Cevapla