Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2007, 20:26   #1
tekaşkımbjk_03
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ertuğrul Sağlam'dan Nobre açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Zürih'le oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında son dakikada oyuna girmek istemeyen Nobre'ye para cezasısının yanı sıra antrenmanlara alınmama cezasının da verileceğini söyledi. Click the image to open in full size.

Beşiktaş kulübünün varlığının herşeyden önemli olduğunun altını çizen Sağlam buna zarar verenlerin bundan sonra aralarında yer alamayacağını ifade etti. Sağlam, haftasonu karşılaşacakları Kayserispor maçının duygusal bir karşılaşma olacağını ancak duygularını işine karıştırmadığını kaydetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam, CNR'da açılan 25. Uluslararası Mücevher, Takı, Gümüş, Saat ve malzemeleri Fuarı'nı gezdi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, Nobre'nin yapmış olduğu hareketin karşılığı olarak cezalandırılacağını belirtti. Nobre'nin bir süre antrenmanlara çıkarılmayacağını söyleyen Sağlam, "Bunun süresini de kendi belirleyecek. Kendi belirleyecek derken, bizim ona verdiğimiz programı uygulaması ve iyi niyeti belirleyici olacaktır. Kimse Beşiktaş kulübünden büyük değildir. Beşiktaş'ın varlığı her şeyden önemlidir. Ona zarar veren herkes bundan sonraki dönemde aramızda olmayacaktır." dedi.

Sağlam, haftasonu karşılaşacakları Kayserispor maçının kendisi için duygusal bir anlamı olduğunu dile getirdi. İki senedir Kayseri'de hem şehirde hem de takımda güzel günlerinin geçtiğini aktaran Sağlam, "Bugün buralara geldiysem bunda Kayserispor'un çok büyük katkısı var. Bu nedenle duygusal bir karşılaşma olacak. Ama futbol hayatım boyunca duygularımı işime karıştırmadım. İyi bir mücadele sonucunda kazanmak istiyoruz. Dostça bir mücadele ile izleyenlere zevk vermek bizim için önemli. Öyle olacağına inanıyorum. Çünkü Kayserispor da bu sene çok iyi, iyi bir başlangıç yaptılar." şeklinde konuştu.

'4. TORBADA OLMAMIZI SORGULAMALIYIZ'

Şampiyonlar Ligi ile ilgili soruları da cevaplayan genç teknik adam, Türk takımlarının 4. torbada yer almalarının sorgulanması gerektiğini ifade etti.

Sağlam, bu sene elde edecekleri başarılar ile bundan sonra Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek takımların daha üst torbalarda yer almalarını sağlayacaklarını kaydetti. 4. torbada yer almalarının çok güçlü takımlarla eşleşecekleri anlamına geldiniği açıklayan Sağlam, Şampiyonlar Ligi'nde boş bir takımın olmadığını söyledi.

Bu kadar güçlü takımlar arasından takım seçme gibi bir durum olmadığını ifade eden Sağlam, "Ancak şunu da söylemek istiyorum. Biz de bu sene çok güçlüyüz ve geniş bir kadromuz var. Özellikle son maçlarda futbol kalitesi anlamında çok üst seviyeye çıktık. İnşallah iyi hazırlanıp gruplarda da üst turlara çıkmanın mücadelesini vereceğiz." diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
tekaşkımbjk_03 Ofline   Alıntı ile Cevapla