Bu Başlığı İlk Sayfasından Okumaya Başladım Nasılda Ümitliymişsiniz Gitmeyecek Diye Gider Babacım Parayla Takımını Satan Namusunuda Satar Samsunu Satmadı mı Zamanında ? O "Gerçek Satıştı Bu Yalancı Satış"
Bakın Tümer 11 Numaranın Tanıtımını Yaptığı Anda Şimşekler Çaktı Kafada Babam Sordu Fenerbahçenin 11 Numarası Kimdi ?
"Nobre"
Çok Basit Karşılıklı Anlaşma Al Nobreyi Ver Tümeri. Nobreye Fenerbahçe Taraftarı Aşık Değil miydi ? Nolduda 2.5 Senede Onlarca Gol Atan Futbolcularını Bi Kerede Beşiktaşa Kaptırdılar ? 2.5 Milyon Dolarları Yok muydu ki Cruzerio Takımına Verip Bonservisini Ödeyip Kadrolarına Katsın ? Vardı Elbetteki Yönetimin Cinliği.. Şimdi Tümeri Bizlerin Önüne Atıyorlar Tabi ki Tümer Affedilmez Bir Hata Yaptı (Bizce Hata Oynasada Oynamasada 4.5 Milyon Euro Cebinde) Biz Gerçek Beşiktaşlı Olduğumuz İçin Bize Hata Geliyor.. Ama Adam Gerçek Beşiktaşlı Değildi ki.. Bazı Arkadaşlar İnönüye Nasıl Gelecek Demiş. Ben İstanbul Sokaklarında Nasıl Gezecek Demiştim Kendi Kendime.. Bende İstanbula Gelip Bir Kere Olsun Para İçin Takımını Satan (Bugün Takımını Satan Yarın Karısını Satar) Adamın Yüzüne Tükürmek İsterdim..
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. |