Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2007, 03:58   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
12'den Vuralım

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.12'den vuralım
"Eski takımımı çok iyi tanıyorum. Zürih maçındaki dinamizmi ve coşkumuzu sahaya yansıtarak ligde 4 maçta 12 puana ulaşalım".


ÇOK DİKKATLİ OLUN
Kayserispor'u yakından tanıyan Ertuğrul Sağlam, futbolcuları ile yaptığı toplantıda çeşitli uyarılarda bulundu. Rakiplerinin güçlü bir takım olduğunu belirten Sağlam, "Kadrolarını muhafaza ettiler ve ayrıca takviye de yaptılar. Bizlere karşı en iyi şekilde motive olacaklardır. Dikkatli Click the image to open in full size.olmamız gereken bir maç" diye konuştu.

EN KRİTİK VİRAJ

Sağlam şöyle devam etti: "Zürih zaferini unutun, çünkü geride kaldı. Ancak o maçta olduğu gibi dinamizmi ve coşkunuzu sahaya yansıtmanızı istiyorum. İlk üç maçı kazanmayı bildik. Bu virajı da kayıpsız geçerek ligde 4'te 4 yapalım ve hedefimizi 12'den vuralım. Alınacak bir galibiyet bizi her açıdan rahatlatacaktır."
F atih DOĞAN
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla