Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2007, 22:26   #43
karapancare

karapancare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse kendini kandırmasın her ne kadar ertuğrul hoca bu sene 90 dakika boyunca taraftarı ayağa kaldıran bir takım seyrettireceğiz desede beng eçen 4 haftada bunu göremedim hala. özellikle bugünkü maçta bir pozisyonda bile kalkmadım. ilk 45 dakika takım yatıyor yatıyor ikinci yarıda başlıyor yırtınmaya böyle futbol böyle anlayış olmaz. bundan 5 sene önce maça takım inönüde başladımı 5 dakkika içinde işi bitirirdi ondan sonra farka giderdi. 5 senedir bu takım aynı futbolu oynuyor ve hiç bir başarı gelmiyor. ilk önce kendine bakacaksın kayserinin 90 dakka boyunca yatması bizi ilgilendirmez sen at bi tane yatsınlarda göreyim.

ya hiç ayağa kalkmadın demek ki ayağa kalmamak için bahane mi aradın yoksa gerçekten mi kalkmadın? Bu takım eğer 5 senedir aynı futbolu oynasaydı 5 senedir şampiyon olmamız gerekirdi. Sahada bir beşiktaş vardı ben gördüm , beni ayağa kaldırdı hep , oturtmadı yerine. Bence burda ertuğul hocanın hiç suçu yok belki delgado alması yanlış olabilir ama olsn bir bildiği vardır. Gol pozisyonuna çok girdik ama olmadı.. Kornerlerdeki etkimizi biliyodu hakem vermedi kornerleri, hakem maç yönetmedi sanki birileri onu yönetmişti, veya bir kini vardı bilmem. Belki duyar ulusoy sesimizi duyarda fener yaptığı gibi her vermediği kornen içiin 10 korner fazla verdiği gelir aklına akıllanır belki
karapancare Ofline