abi kasımpaşa maçında bile 5 defnasif adam duruyor kasımpaşa üstümüze gelmezken sen hala delgado yedekken onu değil korayı oyuna alıyorsun bu nasıl bir mantık büyük takımsan risk alcaksın cıakr defanstan bir adam al delgadoyu bu maçta delgado cıkacak adam mı ? her an oyun kaderini dğeiştirebilri cıkar defans al higuainm veya batuhan diatta geldi 1.5 ay oldu daha topa dokundugunu görmedim o geldikten sonra yozgatlı skatlandı düzeldi maça cıktı o daha oynamadı higuain geldi maça cıktı o daha oynamadı demekki istemedi zorla aldı o zman lyona giden andersonu neden veto etti abi kendi sahanda hala 5 defansif adamla oynayıp sen delgadoyu cıkartıyorsan bu işdte sıkıntı vardır bunun adıda TECRÜBESİZLİKTİR büyük takımsan risk alacaksın 3 haftadır ıkına ıkına maç aldık
kasımpaşa maçıdna g.antep maçında da puan kaybedebilirdik bunlar takımın değil ertuğrulun bireysel hataları oyuncu yanlışları takım ümit veriyor ama tecrübesizlik ertuğrula hata yaptırıyor ve bu sene başarısız olursak suç kesinlike ertuğrulun değil yöentimindir ama maalesef ertuğrula kesilecektir
not= rakip 8 kişi defans yapıyor sen 1.72 lik adamı nie oyun alıyorsun yerden 8 kişi nasıl gecekesin alackasan al batuhanı uzun boyla yırtmaya calış yerden top geçiremezsin buda teknik direktör hatasıdır...ve tecrübesizliktir inş bu hataları önümüzdeki maçlarda yapmazda artık rahat rahat maç izleriz ya eriyip bitiyorum kanter içinde maç izliyorum ıkına ıkına her sene yeter ya şnönüde 60 tan sonra bile hala 5 defansif adamın varsa o zaman büyük tkaım olamamışsındr kardeşim bu nasıl iştir ya ertuprul hadi artık hem sen kendin kzan hem bze kazandır güvcenimiz boşa cıkarma ve böyle basit hatalr yapma bu takımda delgado yada rico oynar takımı yönetmek için birisinden biri kalır ikisi birden cıkmaz işte buda HATADIR başarılar hoca inş ilerde bu hataları yapmazsın
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... |