Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2007, 05:31   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü'de 'Eyyamcı Kuddusi' sesleri

Beşiktaş, 0-0 biten maç sonrası bu sezonki ilk puan kayıplarını yaşadı.
Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, 0-0 biten maç sonrası bu sezonki ilk puan kayıplarını yaşadı.
Ligdeki ilk 3 maçını kazanan siyah-beyazlılar, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın eski takımı Kayserispor karşısında 0-0'lık sonuçla 2 puan kaybetti. Beşiktaşlı taraftarlar beraberliğe rağmen maç sonrası takımlarını alkışlarken, maçın hakemine tepki gösterdi.
MÜFTÜOĞLU'NA TEPKİ
Beşiktaşlı taraftarlar karşılaşmanın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na büyük tepki gösterdi. Müftüoğlu'nun maç içindeki kararlarını protesto eden taraftarlar, ''Eyyamcı Kuddusi'' diye tempo tuttu.
Bu arada Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de ikinci yarıda Müftüoğlu'nun verdiği bir karar sonrası protokol tribündeki yerinden ayağa kalkarak, hakeme tepki gösterdi. Taraftarların tepkisinden, sert oyunu gerekçe gösterilerek Kayserispor da nasibini aldı. Bu arada Beşiktaş'ın yeni transferi Higuain, 74. dakikada vatandaşı Delgado'nun yerine oyuna dahil oldu. Öte yandan, maçın ikinci yarısında saha içine giren bir martı, maç sonuna dek zeminde kaldı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla