02-09-2007, 07:51
|
#52 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: themadpol´isimli üyeden Alıntı
sen rüya görmeye devam et kardeş. artık ben 1-0 veya 0-0 da sıkıldım futbolun güzelliği goldür. poziyona giremiyorsan çaresini bulacaksın bulamıyorsan kaliteli forvet alacaksın. higuen midir nedir kim bu adam ya arjantin 2.liginden alınmış bir adam sırf river plate markası var diye adam alınmaz. boyu yok posu yok bunun yapacağı işi bizim batu delgado rico bobo nobre fazlasıyla yapardı. | KARDEŞİM çok gol görmek istiyosan ingiltere premier ligde git bi takımı tut.bize kazanacaklarının garentisini versinler yeter. bi takım o okadar çabuk büyümüyo durun ya daha 5 maç oldu ertuğrul hocaya yüklenmeler başladı. Zamana ihtiyacımız var bizim görüyoruz ki bişeyler oluyo. Bi insan karşısındakilerine bilgilerini 5 dakkada anlatabilir mi bu saatler alır. Alex fergusan 12 veya 21 olması takımla beraber. Bu adam ilk geldiği sene şampiyon mu yaptı takımı yok. Barcelona teknik direktörü barca en kötü sezonlarında birini geçirdi ve sonra şampiyonlar ligi şampiyonu oldu bizim istikrara ihtiyacamız var ertuğrul hoca bilgilerini oyuncalara aksedene kadar belki bu 2 sene sürer belki 3 olsn bu zamana kadar 1-0 lar 2-1 lerde yeter bize. Ama bilinki bu kadar zaman istikrarlı olabilrsek çok büyük bir kartal çıkacaka ortaya. İnsanlar izledikçe zevk verecek takim tutsun tutmasın. Ama istikrarlı olmaassak hep silbaştan yapııp her gelen hocanın yeni düzeni ayak uydurulmaya çalişirsa ibu iş olmaz. Zaten senelerdir bu böyle oldu Adam geldi şampiyon yaptı takimi bidaki sene 2. oldu takım hadi yallah dediler. Bu yyüzden avrupada finaller oynayamadık kupalar kazanamadık. Onlar bana deselerki avrupada final oynacaklağız onlar bana deselerki 3 sene sonra futbolummuz herkese zevk vericez ben her maçta yenimemize razıyım. Güzel günler bizi bekliyo ama bunlara gerek kalmadan bugüneleregelceğimize inancım tam |
| |