Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2007, 19:32   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
10 kişilik Arsenal'in keyfi yerinde!

Click the image to open in full size.
10 kişilik Arsenal'in keyfi yerinde!

Premier League'in güçlü ekiplerinden Arsenal, Portmouth'u Emirates'de konuk etti. 40 dakikadan daha uzun bir süre 10 kişi kalan Arsenal golcü sorunlarını bu maçta unuttu ve rakibini 3-1 yenerek haftayı üç puanla kapattı.


Arsenal sorun yaşamadı!

Emmanuel Adebayor'un penaltısı ve Cesc Fabregas'un uzaktan kaydettiği gol ilk yarıda Arsenal'in bütün kontrolü ele geçirmesini sağladı.

Philippe Senderos son defans oyuncusu kaldığı sorada Kanu'ya yaptığı faulle kırmızı kart gördü ama kuvvetli Tomas Rosicky ile farkı 3'e çıkartan Arsenal oldu.

Kanu'nun enteresan golü Portsmouth'a az da olsa umut verdi ama Gunners kalecisi Manuel Almunia Glen Johnson ve John Utaka'nın sonradan girdiği pozisyonlarda gol bulmasına izin vermedi.

Arsenal ilk yarıda 8. dakikada Adebayor'un penaltısı ile 1-0'ı yakaladı, Fabregas 35'ta farkı iki yaptı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. Rosicky 59'da farkı 3'e çıkarttı ve bu golün ardından bir dakika geçmeden Kanu eski evinde takımına umut verdi ama maçta başka gol olmadı ve Arsenal 3-1 ile haftayı 3 puanla kapatmayı başardı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla