Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2007, 02:47   #1
RoMeO
Banned

RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kolot 'Ricardinho Gönderilsin'

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Ricardinho için şok rapor

Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot, "Takımda yaşanan bütün sıkıntının sebebi Ricardinho'dur. Hemen gönderilmeli" dedi.

Ricardinho gönderilsin

"Takımda yaşanan gerginliklerin arkasında onun olduğuna inanıyorum. Rico gitmezse sıkıntı artar".

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celal Kolot'un, özellikle başkan Yıldırım Demirören başta olmak üzere siyah-beyazlı yönetime ilginç bir uyarı ve talepte bulunduğu öğrenildi. Açık sözlülüğü ile bilinen Kolot, "Ricardinho'nun alınmasını önerenlerden biri de benim. Beşiktaş'a transferi çok doğru bir karardı. Click the image to open in full size.Çünkü takımımızın, onun gibi bir yıldıza ihtiyacı vardı" dedi.

GRUPLAŞMA OLUR
Kolot
şöyle devam etti: "Şimdi gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence takımdaki gerginliklerin ardında Ricardinho var. Sahadaki Delgado- Ricardinho çekişmesi ve sonrasındaki Delgado ile Nobre'nin maç sonrası tepkileri, takımda Arjantin-Brezilya gerginliğinin büyüyeceğini gösteriyor. Bu, gruplaşmaya yol açabilir. Merkezinde de Rico'nun olduğunu sanıyorum. Eğer gitmezse sorunlar artar."
Fatih DOĞAN