Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2007, 15:06   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan:Beşiktaş´a dönmek istiyorum

Beşiktaş´tan Denizlispor´a transfer olan Gökhan Güleç (22), hedefini, ´´Beşiktaş´a dönmek ve milli takım formasını giymek´´ olarak açıkladı.
Kısa bir süre önce kiralık olarak Denizlispor´a gelen genç golcü, yaptığı açıklamada, Denizli´ye gelmekten dolayı mutlu olduğunu, Denizlispor´da yeni bir çıkış yakalamak istediğini, bunu gerçekleştirmek için tüm gücüyle çalışacağını söyledi.
Denizlispor´un hedeflerini gerçekleştirebileceği bir takım olduğunu ifade eden Güleç, ´´Burada çıkış yakalayıp, aşama kaydedip Beşiktaş´a yeniden dönmek ve milli takıma yükselmek istiyorum. Bu çıkışı yapabileceğim bir yere geldiğime inanıyorum. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur´´ dedi.
Beşiktaş´tan ayrılmanın kendisinde bir burukluk yaratıp yaratmadığı sorusuna Gökhan Güleç, ´´Her futbolcu için büyük bir takımdan ayrılmak hiçbir zaman kolay olmaz. Ama bunun geçici olduğunu düşünüyorum´´ yanıtını verdi.
Bugüne kadar İnegölspor, Gaziantepspor ve Beşiktaş takımlarında futbol oynayan Gökhan Güleç, Gaziantepspor´da lig ve Türkiye Kupası maçları dahil 39 kez forma giydi. İki sezon önce devre arasında Beşiktaş´a geçen Güleç, siyah-beyazlı takımda 21 lig, 3 Türkiye Kupası ve 1 UEFA Kupası maçında sahaya çıktı.

AA
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla