Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2006, 20:17   #6
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Konya Hazırlıkları Tamamlandı
23.03.2006 17:37

Futbol Takımımız yarın Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlarken, Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 18 kişilik maç kadrosunu açıkladı. Takımımız, öğleden sonra yaptığı idmanın ardından kampa girdi. Çalışmaya sakatlıkları bulunan Mustafa Doğan, Gökhan Zan ve Ali Tandoğan katılmadılar.
Kayserispor maçında aldıkları darbeler nedeniyle sol üst adalelerinde ağrıları bulunan Oscar Cordoba ve Okan Buruk takımdan ayrı olarak düz koşu yaptılar. Kulüp Dokturumuz Ayhan Optur, Okan Buruk’un riske edilmeyerek kadroya alınmadığını belirtirken, kalecimiz Oscar Cordoba’nın kamp kadrosunda yer alacağını söyledi.
Teknik Direktörümüz Jean Tigana, antrenmanın ardından 18 kişilik Konyaspor maçı kadrosunu açıkladı. Kadroda şu oyuncularımız yer alıyor:
“Oscar Cordoba, Murat Şahin, Çağdaş Atan, Emre Özkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ali Güneş, Mehmet Sedef, Tayfur Havutçu, Kleberson, Tümer Metin, Koray Avcı, İbrahim Akın, Ahmed Hassan, Ahmet Dursun, Gökhan Güleç, Tomas Jun, Bobo.”

nedense bu kadroda sergen yok merak ettim bişey mi oldu acaba ayrıca inşallah yeneriz Konya ters takım valla vakmayın ezikler 5 tane attı ama millet bize karşı çok daha iyi oynuyorlar ya !
disappear Ofline