Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2007, 03:38   #1
RoMeO
Banned

RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu Formayı Çıkartmam

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Bu formayı çıkartmam
"16 yaşında A takıma çıktım. Anadolu'da da forma giydim. Beşiktaş'ın kıymetini en iyi biz biliriz".

Sezon başından bu yana ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni toplayan Serdar Özkan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. A takıma ilk çıktığı 16 yaşında, Sergen Yalçın'ın veliahtı olarak gösterildiğini belirten genç oyuncu, "O zaman ister istemez bundan etkilenmiştim. Geçmiş yıllarda adım hep takasta geçti ama ben burada kalarak Click the image to open in full size.ne kadar doğru bir karar aldığımı görüyorum" dedi ve şöyle devam etti:

KİMSEYİ BÜYÜTMEM

"Bir gün burada oynayacağıma inanıyordum. Çünkü hiç kimseyi gözümde büyütmedim, hiçbir zaman da Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmedim. Genç oyuncuların bir çoğu çabuk parlıyor ve sonradan kayboluyor. Bizler, Anadolu kulüplerinde de forma giydik. Beşiktaş'ın kıymetini bizden daha iyi kimse bilemez. Bu nedenle, giyme onurunu yaşadığımız büyük Beşiktaş formasını çıkartmaya hiç niyetimiz yok."