Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2007, 18:06   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam'dan Nobre'ye af sinyali...

Beşiktaş hocası Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Nobre'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, forvet oyuncusunu affedebileceklerini söyledi.



Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kadro dışı bırakılan Nobre'yi yeniden takıma çağırabileceklerini söyledi.

Nobre'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, "Kendisiyle görüştüm benden ve takım arkadaşlarından özür diledi. Çalışmalarını sürüdüryor. Tek başına çalışmasına rağmen takımla çalışıyormuş gibi hırslı. Biraz zaman geçsin yakında kendisini affedebiliriz" dedi.

Sağlam son iki maçta kadroya almadığı Burak için de, "Genç bir futbolcu ve oynamamak onu olumsuz etkiliyor. Ancak kadromuzda 26 futbolcu var. Biz bu oyuncuların 18'ini kadroya almak zorundayız. Ben Beşiktaş takımının teknik direktörü olarak herkese adaletli ve eşit mesafede duruyorum. Kim iyiyse formayı ona veriyorum. Burak yerine oynayan arkadaşından daha iyi olduğu zaman formayı o giyecektir"dedi.

Öte yandan Beşiktaş, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Nevzat Demir Tesislerinde bir hazırlık maçı oynayacak.

Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü oynanacak karşılaşmada, çok fazla oynama şansı veremediği oyuncuları bu maçta görev vererek son durumlarını görmek istediğini söyledi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla