Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2007, 22:11   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre'ye af çıktı

Beşiktaş'ın FC Zürih ile yaptığı Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasının son dakikalarında oyuna girmeyi reddettiği için kadro dışı bırakılan Nobre'ye af çıktı. Bir süredir tek başına çalışan Brezilyalı futbolcu, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Click the image to open in full size.

NTVSPORGüncelleme: 22:18 TSİ 6 Eylül 2007 Perşembe


Beşiktaş'ın FC Zürih ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının son dakikalarında oyuna girmeyi reddettiği için süresiz kadro dışı bırıkalın Nobre, affedildi. 1 haftadır çalışmalarını tek başına sürdüren Nobre, teknik direktör Ertuğurul Sağlam'ın isteğiyle takımla birlikte çalışmalara başladı

Bu arada siyah-beyazlılar Cumartesi günü Nevzat Demir Tesisleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bir hazırlık maçı oynayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, çok fazla oynama şansı veremediği oyuncularına bu maçta görev vererek son durumlarını görmek istediğini söyledi.

Sağlam son iki maçta kadroya almadığı Burak için, "Genç bir futbolcu ve oynamamak onu olumsuz etkiliyor. Ancak kadromuzda 26 futbolcu var. Biz bu oyuncuların 18'ini kadroya almak zorundayız. Ben Beşiktaş takımının teknik direktörü olarak herkese adaletli ve eşit mesafede duruyorum. Kim iyiyse formayı ona veriyorum. Burak, yerine oynayan arkadaşından daha iyi olduğu zaman formayı o giyecektir" dedi.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..

Konu RoMeO tarafından (06-09-2007 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla