Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2007, 22:14   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milliler Malta'da

Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçında cumartesi günü Malta ile karşılaşacak A Milli Takım, karşılaşmanın oynanacağı Valetta kentine geldi.

Click the image to open in full size.

Anadolu Ajansı

Güncelleme: 15:11 TSİ 6 Eylül 2007 Perşembe





Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda 8 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Malta ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu ülkeye geldi.

Malta Uluslararası Havalimanı'na öğle saatlerinde ulaşan millileri, yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu coşkuyla karşıladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla tezahüratlar yapan taraftarlar, havalimanında kısa süreli izdiham yaşanmasına neden oldu.

Taraftarlar, A Milli Takım futbolcularının bulunduğu otobüsün önünü de keserek İstiklal Marşı okudular. Milli takım kafilesi, taraftarların yoldan çekilmesinin ardından hareket edebildi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Kolot da milli takım kafilesiyle Malta'ya geldi.

Saat 20.30'da bir çalışma yapacak olan millilerde teknik direktör Fatih Terim, cuma günü saat 13.00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Cuma akşamı son çalışmasını yapacak olan millilerde, tedbir amaçlı olarak MR’ları çekilen milli futbolcular Hakan Şükür ve Mehmet Aurelio'nun durumlarının iyi olduğu belirtildi.




Malta ile 8 Eylül Cumartesi günü TSİ 20.30'da karşılaşacak milliler, maçtan sonra İstanbul'a dönerek, 12 Eylül Çarşamba günü Macaristan ile İstanbul'da yapacağı grup eleme maçı hazırlıklarına başlayacak.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla