Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2007, 19:10   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Güler: "Olay bedeva bilet meselesi"

Güler: "Olay bedeva bilet meselesi"

İstanbul Valisi Muammer Güler, Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından çıkan kavgada Çarşı grubu mensubu Ferdi Arslan'ın ölümü ile ilgili olarak, "Mesele bazı gruplara bedava bilet verilmesi" dedi ve ekledi: "Olayın failleri ile ilgili elimizde kimlik bilgileri var"..


12 ciltlik Türk Dünyası Kültür Atlası'nın Caferağa Medresesi'ndeki tanıtım toplantısına katılan Vali Güler, toplantının ardından soruları yanıtladı.

Beşiktaş - Kayserispor maçının ardından çıkan kavgada Çarşı mensubu Ferdi Arslan'ın ölümünden duydukları üzüntüyü dile getiren Güler, "Olay adli bir olay şekilde bize intikal etmiştir. Olaylar ile ilgili ortaya atılan iddialar resmileştirilmiş ve belgeye dayandırılmış şeyler değil. İstanbul polisi bu olaya karışan kişileri yakalayacak. En kısa zamanda da yakalanacağını umuyorum çünkü olayın failleri ile ilgili elimizde olaya karışanların kimlik bilgileri var. Adli mercilerin yapacakları çalışma sonucunda bu iddiaların doğru olup olmayacağı ortaya çıkacak" diye konuştu.

BEDAVA BİLET MESELESİ
Sporda şiddetin önlenmesi ile ilgili bir yasanın varlığına dikkat çeken Güler, olayla ilgili olarak bedava bilet meselesine değindi. Güler, "Bu rant başka şiddet olaylarını körükleyen bir olgu yaratıyor. Ve orada bir gruplaşma yaratılıyor ve şiddet ile düzensizlik sağlanabiliyor. Ben kulüplerinizin böyle bir yalnış yapmayacağını umuyorum. Rant kapılarının kesilmesi lazım. Cebinden para vererek, sorumluluk içinde oraya girmek başka, rant elde ederek organize suç şebekesine dönüşmesi başka" şeklinde konuştu.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla