Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2007, 19:43   #1
Sercan_bjk
 
Sercan_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Satılmış Basın Yine Başaramadın.!!!

Kayserispor maçının bitiş düdğüyle başladı her şey. Yine kaleminden kan damlayanlar ve bizim satılmış medyamız malum kişilerden emri almıştı. İşin içinde para vardı bi kere yazmadan dururlarmıydı hiç. Televziyon yorumcularına ne demeli peki o akşam onlar için bayramdı bayram.!!! İşin üzücü yanının bu yazarların içinde Beşiktaş'lıların olması yorumcuların arasında Beşiktaş'lıların olması. Tabi ne kadar Beşiktaş'lı derseniz artık.

Kayserispor maçından sonra başlayan eleştirler Ertuğrul Hocamız'ın taktiksel yalnışlarına bağlandı, Hiugain ilk maçta infaz edildi,yorgunluk sözlerine kelam ederek ,sen Beşiktaş'sın alışmalısın yorgunluk bahene olamaz bu Beşiktaş umut vermiyor inişli çıkışlı yorumları yapılmaya başlandı. O gece sanki her şey terse dönmüştü Ferdi abimizin öldürülmesiyle beraber nerdeyse davul zurna çalacak kadar sevimeye başladı ALLAHSIZLAR.!!! Siteler harekete geçti Kartalhaber.com ve Kartalhaber.net başta olmak üzere başladılar kan akıtmaya. O gece kan akmıştı ama acımasız kan yargısız infazcılarla başladı durmak bilmiyor, be arkadaş deliye döndük. Acımız var bari Allah'tan korkun da biraz durun dedirtmediler be kardeşim. Nasıl korktuklarını çok belli ettiler,iki büyük yaratma hevesleri bu sefer olacaktı. Beşiktaş tribünleri karışacak bir birleriyle uğraşmaktan Beşiktaş'ı savunamayacak ve rahat yazacaklardı.

Birinci darbe takımları Fenerbahçe'den geldi,Oftaşla barabere kalınca hazırlanan şampiyonluk manşetleri,yerini yorgunluk sözlerine ve manşetlerine bıraktı. Hani yorgunluk sebep olamazdı,Beşiktaş'a gelince nedeni yok ama Beşiktaş'tan bir gün fazla dinlenmiş Fenerbahçe'ye yorgunluk mübahtı. İkinci darbe Galatasaray'dan geldi,ne bu kardeşim yoksa Allah sopasını mı vuruyordu kansız köpeklere. Ağırmı oldu pardon haysiyetsiz ********lere.!!!

Pazartesi günü başkanımız Starda öyle bir açıklamalar yaptıki bize atılan bi tokat inteliğindeydi. Ey Beşiktaş camiası ey Beşiktaş taraftarı uyanın,üzerimize oyunlar oynanıyor dedi ve ilk defa çok güzel konuştu. Böyle devam et başkanım hep arkanda olalım.

Takımın havasını yine bozamamışlardı yine başaramadılar ama durmadılar bu sefer neydi amaçları,çArşı'yı bölmek,rant kavgasıydı,bilet paylaşımıydı üstüne gittikçe gittiler. Bir şey bulamadılar sadece hep iddialara göre konuştular yazdılar çizdiler. Bunu az daha yönetime bile mal edeceklerdiki o kadar ileri gitmekten korktular. Bu akşam hayalleri yıkıldı BJKTV de Beşiktaş meydanında kimi gördüler.

Alen Markaryan,Ferdi abinin can arkadaşları,Harun abi ve Cenk abi burdaydı. Maymuna döndüler,açıklamalar geldi aramızda sorun yok ve Alen abinin dediklerini hepimiz biliyoruz okuduk dinledik. Çarşı kaldığı yerden devam ediyordu bir tokat daha indi çirkeflere. Bazı kardeşlerimiz her şeyi söylediğimiz anlattığımız halde tv ve gazetede yazılanlara çabuk inanıp çabuk dolduruşa geliyorlar. Bu olaylar artık onlarada ders olsun,biz bir birimize mecburuz bizim bir birimizden başka dostumuz yok arkadaşlar.

Yine başarısız oldular yine başaramadılar,Beşiktaş ve çArşı'sı yine ezberi bozdu gereken cevabı verdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz bu dolmaları yemedik yemeyeceğiz bunu bütün basın bütün medya bilsin hepinizin ne kadar iğrenç ve ******** olduğunu bu camia biliyor boşu boşuna yazıp çizmeyin..

İN-AN-MI-YO-RUZ ..!!!
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
Sercan_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla