Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2007, 22:27   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim: "Suç benim"

Terim: "Suç benim"

A Milli Takımlar Teknik direktörü Fatih Terim, Malta maçı sonunda "Kabahat bizimdir. Suçu ben alıyorum" dedi. Tecrübeli teknik adam, rakipleri kadar mücadele etmedikleri özeleştirisini yaparken, gruptan çıkacakları iddiasını ise yineledi..


"Beni tecrübelerim 'Sürpiz olmayacak' şeklinde konuşturuyordu. Ama şimdi bu beraberliğin bahanesi yok. Kötü oynadık. Kazanabilirdik ama olmadı. Mühim olan 3 puandı."

"Kazansak, Bosna'nın 3 puan kaybettiği günde kredimizi kaybetmezdik. Şunu herkes bilecek. Ne kadar iyi bir takım da olsan, rakibin kadar koşmazsan gücün ortaya çıkmaz. Kabahat bizimdir. Suçu ben alıyorum. Oyuncuları sahaya süren, dizayn yapan biziz."

"Çarşamba günü kazanmak zorundayız. Kendi evimizde ilk kez oynayacağız. Bu kez taraftarımıza her defansından daha çok ihtiyacımız var"

"Büyük bir avantaj kaybediyoruz. Hem Bosna'da hem de şimdi burada. Ama şöyle bir yaklaşımda bulunmayacağım. Şu kaçar mı, bu direkten dönmeseydi diye. Sonuç olarak öne geçemedik."

"Mücadele etmeyince oluyor. Gerçi Malta'nın her tarafı mücadele olsa ne olurdu Türkiye karşısında ama mücadele etmeyince de böyle oluyor."

"Şart ne olursa olsun kazanmnalıydık. Biz bu gruptan gideceğiz. Kahrededek üzülerek olacak belki ama olacak!"
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla