Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2007, 02:24   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tesisatçının Elinden Zor Kurtulduk

Tesisatçının elinden zor kurtulduk
İsmail ER 9 Eylül 2007 Click the image to open in full size.70 milyonluk Türkiye’nin bol paralı ve ünlü futbolcuları, 400 bin nüfuslu küçücük bir ülkenin milli takımından beraberliği zor kurtardı. Kaybımız sadece 2 puanla kalmadı, moralmen çöktük, dünyaya rezil olduk.



ÖYLE bir hizmet var ki Milli Takım’a, bir dedikleri iki edilmiyor. Teknik heyet mi.. Onlar da öyle.. Bu kadar konfor, lüks, dünyanın en zengin adamı Abramoviç’in takımı Chelsea Kulübü’nde bile bulunmaz. Ama gelin görün ki, bu takım Malta gibi dü Yok yok, yanlış söyledim. Beraberliği zor kurtarıyor.

Niye?

Yanıt basit. Ay yıldızlı takım 2002 Dünya Kupası üçüncülüğünden sonra bazı oyuncuların kadrolu görev yaptığı kurum haline geldi. Sanki onlar olmazsa milli takım oluşmaz. Ayhan ağlıyor, kadroya giriyor. Girdi de hep eleştirdiği Aurellio’dan fazla ne yaptı merak ediyorum. Süper Lig’de top koşturan tüm oyuncular Ayhan gibi ağlamalı.

Nasılsa ağlayana forma veriliyor.

Malta, Milli Takımımızı takımı çok iyi analiz etmiş. İlk yarıda 8’e 2 oynadı ve istediği şekilde oyunu kontrol etti ve 41’nci dakikada gole kavuştu. Dimech’in kornerden yolladığı topu takip eden Said sol ayağı ile fileleri havalandırdı: 1-0 Malta rüyasında bile göremeyeceği golü atmıştı.

3 dakika sonra imdada Halil yetişti. İbrahim Üzülmez’den aldığı topu direğe nişanladı. Direkten dönen top kaleciye çarpıp ağlarla kucaklaştı: 1-1

İkinci yarı, Osmanlı’ların kuşatması gibiydi. Malta yarı alanına yerleştik ama hep karavana atıyorduk. Halil, Hakan’ın ardından takviye olarak İbrahim Toraman ve Gökdeniz’de yerleşmesine rağmen skoru değiştirecek gol 74. dakikada yine Malta’dan geldi. Ayhan’ı ve defansı peşinden sürükleyen Schembri’nin golünde şok yaşanırken 1 dakika sonra Servet’in kafa vuruşuyla skor yine eşitlendi: 2-2

Savunmamız saatli bomba gibi. Sistem deseniz hakgetire.

Aylık 2 bin Euro maaş alan futbolculara yenildik. 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri artık çok uzaklarda... Ayhan Milli Takım’da oynamak için ağlıyordu. Türkiye şimdi bu skora ağlıyor.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla