Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2007, 12:08   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kurtarıcı Higuain !..

Beşiktaş'ın transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Arjantinli futbolcu Higuain'in siyah beyazlılardaki rolünü teknik direktör Ertuğrul Sağlam açıkladı.
Beşiktaş'ın Kayserispor'la oynadığı Lig maçında kendini gösterme fırsatı bulamayan genç oyuncu, antrenmanlardaki hırsıyla Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın gözüne girmeyi başardı.


Zaman gazetesinde yer alan habere göre transferde 1984 doğumlu golcü oyuncunun tercih edilmesinde genç ve farklı özelliklere sahip olması etkili oldu. Ertuğrul Sağlam, ellerindeki forvet oyuncularının hepsinin farklı yetenekleri bulunduğunu belirtirken Higuain'in takıma katkısının çok fazla olacağını söyledi.
İLK SANTRFOR BOBO
Brezilyalı golcü Bobo takımın ilk santrforu olarak düşünülüyor. Yanına gelecek oyuncunun Nobre mi, Higuain mi yoksa Burak mı olacağı maça göre değişecek. Rakibin baskı altına alındığı iç saha karşılaşmalarında Nobre'nin fırsatçılığından yararlanılacak.

Güçlü rakiplere karşı mücadele ederken de kontrataklara iyi çıkmak ve rakip takımı yıpratmak adına Higuian ve Burak kullanılacak. Arjantinli oyuncunun çabukluğu, kolay adam geçmesi ve direkt kaleye giden özelliklerinin bulunması Ertuğrul Sağlam'ı ümitlendiriyor. Higuain'in zor maçlarda kurtarıcı olabileceğini ifade eden başarılı çalıştırıcı, "Farklı bir ülkeye geldi. Belli bir uyum süresi olacak. Özellikleri itibarıyla bize çok katkı yapacaktır. Rakip defansı yıpratacak yeteneklere sahip." diyerek Kayseri maçındaki eleştirilerin çok erken yapıldığını belirtti.
Pipa lakaplı Arjantinli oyuncu da takıma çabuk uyum sağladı. Özellikle Matias Delgado ile yakın diyalog içine giren Higuain, kulüp, taraftar ve oyuncularla ilgili bilgileri de kendisinden aldı. Başarı için süre isteyen Pipa, "Ben başarılı olmak ve gol atmak için geldim. Düşündüğümden daha sıcak bir ortam buldum. Forma için mücadele edeceğim. Eleştirmek için acele etmesinler ve bana biraz zaman tanısınlar." diyerek 15 dakikalık oyunla yapılan değerlendirmelerin haksızlık olduğunu söyledi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla