Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2007, 15:55   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Batuhan: Her şey çok çabuk değişti

G.Antep’e uzatma dakikalarında attığı golle takımına 3 puan kazandıran ve bir anda manşetlere çıkan Beşiktaş’ın genç forveti Batuhan Karadeniz, “Asla şımarmayacağım” dedi

PAF takımında oynadığı 89 maçta 226 gole imza atarak kırılması güç bir rekorun sahibi olan 16 yaşındaki yıldız oyuncu, "Daha düne kadar İnönü'de top toplayıcılık yapıyordum. Şimdi ise İnönü'de hayranlıkla seyrettiğim futbolcularla birlikte A takımda forma giyiyorum. Benim için her şey çok çabuk gelişti. Şampiyonlar Ligi kadrosunda bile varım. Bunlar benim için hayaldi" diye konuştu.

"Profesyonelliğe alışıyorum"
Başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere takımdaki herkesin kendisine yakın ilgi gösterdiğini söyleyen Batuhan, "Beni sürekli eğitiyorlar. Daha iyi olmam için çaba gösteriyorlar. Ben de onların bir dediğini iki etmiyorum. Şu an için profesyonelliği öğrenmeye çalışıyorum. Her büyüğümden bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Benden büyük ağabeylerimle girdiğim ikili mücadelelerde ayakta kalmaya çalışıyorum. Güçlendiğim zaman taraftarlarımız çok daha iyi bir Batuhan seyredecek. Bulunduğum yerin kıymetini biliyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" diye konuştu.

Cemil Sağlam - Türkiye Gazetesi
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla