Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2007, 04:26   #1
RoMeO
Banned

RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

'Hazırmısınız'

'Hazır mısınız?'
Click the image to open in full size.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yedek oyuncularına seslendi: 'Kimse, "Neden oynamıyorum' diye düşünmesin.'

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yedek oyuncularına seslendi: Kimse, ‘Neden oynamıyorum’ diye düşünmesin. Yolumuz uzun, hak eden herkes forma giyecek
Üç cephede mücadele

Önceki günkü hazırlık maçında Belediye ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta Ertuğrul Sağlam duruma el koydu. Fazla forma şansı bulamayan oyuncularıyla bir toplantı yapan Sağlam, öğrencilerine bir dizi uyarılarda bulundu. İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Higuain ve Ali Tandoğan başta olmak üzere tüm öğrencilerine seslenen Sağlam, “Önümüzde uzun ve zorlu bir sezon var. Üç kulvarda yarışacağız. Herkese ihtiyacım olacak” dedi.
Büyük moral buldular
Tüm oyuncularının çalışması gerektiğinin altını çizen Sağlam, “Her maçta farklı oyuncular sahaya sürmeyi planlıyorum. Kimse, ‘Neden oynamıyorum’ diye düşünmemeli. Her karşılaşmada oynayacak gibi hazır olun” talimatını verdi. Genç oyuncular görüşme sonrasında moral buldu. Kartal, bir günlük aradan sonra hazırlıklarına bugün devam edecek.