Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2007, 12:00   #1
PeSiMisT_1903
ρєѕιмιѕтѕтуℓє
 
PeSiMisT_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Herşeye rağmen Beşiktaş ulan..!

Video beşiktaş -konyaspor çarşI - beşiktaş, carşı, bjk, kapalı, ultras - Dailymotion Share Your Videos


Hiç Bir GüçBeşiktaş 'tan büyük değil. İnsanlar gelir , Başkanlar gelir, yönetimler gelir , futbolcular gelir , taraftarlar gelir , ama hepsi zamanı gelince giderler. Geriye kalan her zaman olduğu ve bundan sonra da sonsuza kadar var olacağı gibi Büyük BEŞİKTAŞ Kulubüdür. Desteğimiz şahıslara insanlara , gruplara değil , işgal ettikleri , görevlerini ifa ettikleri ; KUTSAL BEŞİKTAŞ MAKAMI dır. Biz Bu Kutsal Makama olan saygımızdan bu güne kadar olduğu gibi , bundan sonra da saygı duymaya , onu sevmeye , onu desteklemeye devam edeceğiz. Eleştiriler de olacak ama BEŞİKTAŞ lıya yakışan davranış kalıplarının dışında olmayacak. Kimse Donkişotluk yapmasın.! Yeni sezon başlar başlamaz , her yılın başında olduğu gibi , yine o bilindik filmlerin bilindik senaryoları da her yerde yazılmaya başlandı. Birileri kendini bu senaryoya o kadar kaptırdı ki ; kendi başlarına buyruk oynamaya bile kalktılar. Bu zihniyet Beşiktaş'ımıza seçildiğinin 2. haftasından itibaren istifasını isteyen amacının ne olduğu anlaşılamayan bir hareket. Her sezonun sonunda veya kongre yaklaştığı zaman adeta sırra kidem basanlar , nedense her yılın başında veya sezon ortasında olası bir olumsuz durumda ön plana çıkarak yeni yönetimler kuracaklarını , yeni başkan adaylarını gündeme getirirler. Bunları yapanlar tabi ki BEŞİKTAŞLILAR değil. Basın kanalı ile bizi yıpratmak isteyen bu insanlara sözümüz ; " İnadına BEŞİKTAŞ, İnadına Demirören,İnadına Sağlam ve İnadına Sinan Engin..!" Bu yıl özellikle futbol takimimiz diğer yıllara nazaran daha SAĞLAM olduğu için , takım içerisinde huzursuzluk yaratamayan bu zihniyet , Beşiktaş tribünlerini karıştırmaya çalıştıysa da başarılı olamadılar. Beşiktaş taraftarını hiç kimse hafife alamaz ve onlar üzerinde herhangi bir tasarrufta bulunamaz.
Bu yıl Başkanı,Yönetimi , Teknik Heyeti , Taraftarı ile bir bütün BEŞİKTAŞ ile SAĞLAM başarılara imza atacağımıza yemin ettik. Esas bizi bu yoldan çevirmek isteyenler , bizi bu hedefimizden uzaklaştırmak için bizansın kahpe senaryolarını önümüze getirenler , esas siz akıllı olun ...! Bu hedefe giderken hiçbir kolpa güç önümüzde duramaz.
Beşiktaşlı gönül dostları , Karakartallar bu oyunlara hiçbir zaman gelmeyeceğimizi her zaman ve her yerde dosta düşmana göstermeye yemin ettik. Bizim için en önemli olayın birlik ve beraberlik olduğunu hiçbir zaman unutmamız gerekir. Biz birlik ve beraberlik içinde sağlam olursak , önce önümüzdeki engeller birer birer yıkılacak , ondan sonra da başarılar gelecek. Biz Beşiktaş Taraftarı olarak hiçbir zaman " SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK..!" ama hakkımızı da hiç kimseye yedirmeyiz. Karşı olduğumuz endüstriyel futbolun iğrenç oyunlarının bizi bölmesine , parçalamasına da müsaade etmeyelim.
__________________
Beden Yoksa Ne Çare
Ruhumu Gömdüm MABEDE..!
PeSiMisT_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla