Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-09-2007, 12:16   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Holosko için büyük savaş!

Holosko için büyük savaş!


Beşiktaş ile Galatasaray, Manisaspor'un golcüsü Holosko için birbirine girdi. Kartal'da Yıldırım Demirören, Cim Bom'da ise Adnan Polat ve Adnan Sezgin, Haluk Çubukçu ile temasa geçti.

2 Milyon Euro’luk sorun!
Transferin son gününde Beşiktaş ile Vestel Manisaspor arasında kıran kırana pazarlıklar yaşanmış, ancak taraflar anlaşma sağlayamayınca Higuain-Holosko takası yatmıştı. Kartallar, Higuain ve Baki’yi önerirken; Ege Kulübü, Higuain’i kiralık istemiş artı 2 Milyon Euro’da diretmişti. Bu dosyayı Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemine kadar kapatan Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibi Galatasaray’ın da devreye girdiğini öğrenince yeniden düğmeye bastı.

Hakan Balta dostluğu
Başkan Demirören’in, 20 Eylül’de yapılacak kongreye kadar Manisaspor’un başında kalacak olan Haluk Çubukçu ile temasa geçtiği ve şimdiden söz almaya çalıştığı öğrenildi. Manisa’dan Hakan Balta’yı alan Galatasaray’ın da Adnan Polat ve Adnan Sezgin aracılığıyla Holosko görüşmelerine başladığı ve Ocak’ta Slovak yıldızı kadroya katmayı çok istediği bildirildi. Diğer yandan Polat, Emre Belözoğlu’nun Aslan’a geri dönmek istediğini doğruladı.

Kaynak : Fanatik
10.09.2007
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla